Go to Top

UPCCA

UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITÀRIA EN CONDUCTES ADDICTIVES (UPCCA)

LOGO-UPCCA

La UPCCA és un recurs municipal acreditat per la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d`Ordenació i Assistència Sanitària. És un servei gratuït ofert per l’ajuntament i dirigit als/les menors de 18 anys i familiars. Està format per dos psicòlogues especialitzades en addiccions, l’objectiu és reduir o evitar l’ús i/o abús de drogues o altres conductes addictives (mal ús i/o abús de les tecnologies, joc, ..), i els problemes associats a aquestes , a través d’actuacions que promoguen hàbits de vida saludables entre la població jove incompatibles amb el consum i una cultura comunitària de salut.

Serveis que ofereix:

– En l’àmbit escolar: xerrades formatives i informatives als/les alumnes; orientació i assessorament a personal docent en matèria de prevenció de les conductes addictives i gestió dels programes preventius a implementar.

– En l’àmbit familiar: xerrades i tallers formatius i informatius a pares i mares amb continguts preventius; i atenció individualitzada per a orientació, assessorament i/o intervenció a pares/mares i fills/es.

– En l’àmbit comunitari: activitats de promoció de la salut (taller de còctels sense alcohol, commemoració de Dies Mundials relacionats, sensibilització i informació, participació en accions municipals, etc.) dirigides a la població general.

Direcció: Espai Jove. C / D. Emilio Ramón-Llin s / n (centre de salut, planta primera).

Telèfon: 673 12 63 81  / 961 49 33 42

Horari: dimarts de 11,30 a 14,30 hrs (previa petició de cita)

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9,30 a 14,00 hores i dimecres de 16,30 a 20,30 hores

Correu electrònic: upcca@ahnar.org

Psicòlogues: Chelo Esteve Durbà i Sandra Muñoz Guillén

FORMACIÓ ON-LINE PER A PARES I MARES

NOVETAT !!

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament, perseguint l’objectiu de col·laborar amb els pares i mares en la difícil tasca educativa, va a oferir periòdicament formació a famílies interessades, però que per diverses dificultats no poden acudir als tallers presencials que organitzem anualment.

De forma trimestral podran accedir a aquesta formació a través de la pàgina web de l’ajuntament a l’enllaç destinat a la UPCCA, o bé la rebran en els seus correus electrònics a través de l’AMPA del centre educatiu del seu/s fills/es si pertanyen a ella, o directament des de la UPCCA si han facilitat la seua adreça de correu en alguna activitat preventiva anterior.

Esperem que els siga útil i del seu interès per reforçar a nostres fills/es factors de protecció que els ajude a resoldre possibles situacions de risc futures.

CURS ONLINE PER A PARES I MARES 

FORMACIÓ ONLINE PER A PARES I MARES ( SEGÓN TRIMESTRE)

FORMACIÓ ONLINE PER A PARES I MARES ( TERCER TRIMESTRE)

FORMACIÓ ONLINE PER A PARES I MARES ( QUART TRIMESTRE)

BANNER curso uppca

instagram-Logo-PNG

 

X