Go to Top

Bans

Ban 21-09-18

ES COMUNICA QUE ESTA VESPRADA A LES 19 HORES, S' INAGURARÀ AL CASTELL DE LA SENYORIA UNA EXPOSICIÓ MULTIDISCIPLINAR D' ARTISTES UNITS PER L' ART I LA CULTURA. HI HAURÀ UN CONCERT DE GUITARRA I UN RECITAL DE CANCÓ LIRICA, A MÉS D' UN VI D'HONOR. TAMBÉ ES CONVIDA A TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES, EL DISSABTE A LES 12 HORES A UN TEATRE DE GUINYOL QUE ES FARÁ AL CASTELL DE LA SENYORIA SOBRE EL HALLOWEEN. TAMBÉ ES CONVIDA A TOT EL POBLE A UNA DEMOSTRACIÓ DE LA DANSA DEL VENTRE QUE ES FARÁ EN LA PLAZA SANT JOAN DE RIBERA EL DISSABTE A LES 19 HORES.

Ban 19-09-18

Les Regidories d’Igualtat i Benestar Social informen que està obert el termini d’inscripció per a dones als tallers d’informàtica i cerca d’ocupació. Els fulls d’inscripció es poden trobar a l’Ajuntament en horari d’atenció.

Ban 31-08-18

L'Ajuntament informa que a partir del dilluns 3 de setembre s'obri el termini d'inscripció a l'Escola d'Adults i Activitats per a dones i persones majors, al Centre Cívic. ===================================== L'Agrupació Musical d'Alfara del Patriarca informa que a partir del dilluns 3 fins el dijous 13 de setembre, de 17:30h a 20:00h, es pot passar per l'Agrupació, C/ Sant Bertomeu 23, a realitzar les matricules per al curs 2018-2019. Els dies 3, 4, 5 i 6 de 17:30h a 19:30h es pagarà la loteria del mes de juliol.

Ban 23-08-18

El Servei Municipal d'Esports informa que ja es poden realitzar les matricules per a la nova temporada del gimnàs i les escoles esportives. Els fulls d'inscripció es poden encontrar a l'Ajuntament en horari d'atenció i virtualment en la pàgina web de l'Ajuntament i APP.

Ban 17-08-18

Es fa saber que, demà, dissabte 18, al carrer Major, se celebrarà, a partir de les 17 h, la final del 54 Trofeu de Llargues, organitzat pel club de pilota valenciana d'Alfara del Patriarca. ====================================== L'Ajuntament informa que, demà, dissabte 18, a les 19:30 h, tindrà lloc, al Castell de la Senyoria, la inauguració de l'exposició de quadres "Quadrats i altres", a càrrec de José Zamorano Pascual. L'exposició romandrà oberta fins el proper 24 d'agost, de 19:30 h a 21:30 h.

Ban 06-08-18

L'Ajuntament recorda que la recollida de trastos i utensilis vells d'aquest mes es realitzarà demà dimarts 7 d'agost i que es poden deixar esta nit al portal de la casa. ===================================== Ha mort Encarnación Moreno Garriga "La Granerera". La missa hui a les 19:00 hores en el Tanatori Atocha d'Alfara del Patriarca. A continuació es procedirà a la seua incineració. La familia rep en el Tanatori Atocha d'Alfara del Patriarca a partir de les 16:00 hores.

Ban 22-06-18

Demà dissabte dia 23 de juny se celebrarà la festa de fi de curs de les escoles esportives municipals, a partir de les 9.45 hores es faran jocs, activitats i exhibicions organitzades pels monitors/es i els/les alumnes. ===================================== Ha mort Pilar Molla Garriga "La Granerera". La missa hui a les 18:00 hores en la Parròquia Sant Bertomeu d'Alfara del Patriarca. A continuació es procedirà a la seua inhumació en el cementiri d'Alfara del Patriarca.

Ban 21-06-18

L'Ajuntament informa que els dies 22, 25 i 26 de 17 hores a 19:15 hores al Poliesportiu Municipal es podrà realitzar les inscripcions als cursos de natació.

Ban 20-06-18

Hui dimecres dia 20 de juny a les 17.30 h es farà la xarrada "Persones majors: viure actives i saludables" ,al centre cívic, per a informar a la població de la importància de l'activitat física a les persones majors i les possibilitats de pràctica esportiva a Alfara. ===================================== El dissabte dia 23 de juny se celebrarà la festa de fi de curs de les escoles esportives municipals, a partir de les 9.45 hores es faran jocs, activitats i exhibicions organitzades pels monitors/es i els/les alumnes.

Ban 15-06-18

El proper dilluns 18 de juny a les 19.30h es farà una reunió al Centre Cívic per a informar a tots els interessats i interessades de la creació d'una escola de bàsquet a Alfara. ==================================== La Regidoria d'Igualtat informa que demà dissabte als Jardins Municipals , prokecció de la pel·licula Tomboy, amb motiu de la commemoració del dia internacional de l'orgull LGTBI, es facilitaran taules i cadires per a tots els assistents que vullguen sopar als jardins.

X