Go to Top

L’ ajuntament incorpora 11 nous treballadors a través de diferents programes per a persones aturades

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca amplia la seua plantilla per prestar un millor servici a la ciutadania i facilitar l’ocupació de persones aturades. En concret, ha contractat a quatre nous tècnics a finals del mes d’octubre. I al llarg de la primera setmana de novembre s’ha produït la incorporació d’altres cinc treballadors més gràcies a unes ajudes econòmiques que serveixen per a crear nous llocs de treball. Per altra banda, dos tècnics més s’incorporaren a principis d’estiu a través del programa EMCORP.

A través del programa ECOVID 2021 per a la contractació de persones desocupades d’almenys trenta anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus), han entrat a treballar durant dotze mesos un enginyer tècnic, una tècnica d’integració social i un jardiner, amb una subvenció global de 58.473,35 euros de la Generalitat Valenciana.

Gràcies a EMPUJU 2021, Programa de subvencions d’ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de trenta anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020, s’han rebut 49.669,47 euros per a la contractació d’una tècnica en protocol, una promotora d’Igualtat i un peó viari, amb uns contractes d’un any de durada.

Per últim, amb el programa EMDONA 2021 de subvencions d’iniciativa Social destinat a la contractació de dones desocupades, en col·laboració amb les Corporacions Locals, s’ha concedit a Alfara una subvenció de 44.726,39 € per a contractar durant dotze mesos a una netejadora i, durant nou mesos, una monitora esportiva i una peó de servicis.

“És motiu d’alegria fomentar l’ocupació, i donar una oportunitat de treball a persones aturades, al mateix temps que millorem la prestació de diferents servicis al municipi gràcies al seu treball”, destaca Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local. La corporació agraís les ajudes de la Generalitat Valenciana per dur a terme aquestes contractacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X