Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca organitza el seu tercer concurs ‘Engalana el teu balcó o finestra’

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca organitza el seu tercer concurs “Engalana el teu balcó o finestra”, amb l’objectiu de traslladar i motivar l’ambient de les festes a tots els carrers del municipi. Aquest certamen està organitzat per la regidoria de Festes, i es durà a terme del 19 al 25 d’agost.

“Després de dues edicions, aquest certamen s’està consolidant i volem que l’ambient festiu es visca i senta a totes les parts de la població, incloses les façanes de les cases”, explica Sonia Rodado, regidora de Festes.

Cada concursant pot participar amb un màxim d’una fotografia. El veïnat participant decorarà l’exterior dels seus habitatges amb material i temàtica lliure, sempre que no dificulte el pas de vianants i els elements estiguen ben ancorats.

Per inscriure’s, els concursants hauran de traure una fotografia del balcó o finestra que hagen engalanat amb motiu de les Festes. Posteriorment, hauran d’enviar aquesta imatge al correu comunicacio@alfaradelpatriarca.es amb el seu nom, telèfon de contacte i adreça de l’habitatge. Després hauran de pujar la foto a alguna de les seues xarxes socials amb l’etiqueta #viualfaraenfestes i etiquetar a l’ajuntament: @ajuntamentAlfaradelpatriarca (Facebook) @aj_alfaradelpatriarca (Instagram) @Alfarajuntament (Twitter), si el perfil és privat, caldrà enviar també captura de pantalla de la publicació.

Els balcons o façanes hauran d’estar decorats, almenys, des del 19 fins al 25 d’agost. El jurat, en la seua labor de selecció del premiat, valorarà fonamentalment l’originalitat de la composició, la qualitat ornamental, i l’harmonia del conjunt i disseny.

Hi haurà tres guardons, el primer premi de 200 €, el segon premi 100 €, i el tercer premi 70 €. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, es farà pública en la web www.ajuntamentalfaradelpatriarca.es i el guanyador serà avisat telefònicament. El jurat podrà declarar desert aquest certamen, per motius justificats i deixar sense efecte la concessió del premi.

L’ajuntament convida també a tota la població a engalanar els seus habitatges amb els cobre-balcons que s’han repartit aquest any i en edicions passades. Les Festes Patronals d’Alfara del Patriarca tindran lloc del 13 al 25 d’agost.

BASES DEL CONCURS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X