Go to Top

Alfara del Patriarca s’engalana per a viure unes festes amb activitats per a tot el veïnat

Alfara del Patriarca celebrarà les seues festes patronals del 13 al 25 d’agost. L’Ajuntament de la població, junt amb les clavaries de Sant Vicent, Filles de Maria, Santa Bàrbara, Verge Desemparats i diverses associacions, ha organitzat un complet programa d’activitats pensat per al veïnat de totes les edats. A més, perquè l’ambient festiu es visca a tots els carrers de la localitat, repartirà uns cobre-balcons amb el lema “La il·lusió de fer poble” (fins a esgotar existències), i organitza el seu ja consolidat concurs “engalana el teu balcó o finestra”, del que se celebra la tercera edició.

“Des de l’Ajuntament, hem treballat per a confeccionar un programa a gust de tots i de totes, amb activitats de tota classe i per a totes les edats”, explica Sonia Rodado, regidora de Festes. Per la seua part, Jaume Martínez, alcalde de la localitat, convida al veïnat “a gaudir de les actuacions, espectacles i activitats als parcs i els carrers del nostre poble, que s’omplin de vida gràcies als seus habitants i l’esforç de clavaries i entitats”.

El primer dia, el 13 d’agost, hi haurà exhibicions esportives i una pel·lícula infantil, al següent dia, les Filles de Maria organitzaran un sopar popular. El 15 d’agost tindrà lloc la tradicional cavalcada d’Alfara del Patriarca, on tots els festers i festeres muntats en camions engalanats repartiran obsequis als assistents, la comitiva estarà encapçalada per la batucada inclusiva Tymbals DiPercusion.

Un altre dels actes consolidats és el concert de festes oferit per l’Agrupació Musical d’Alfara el 18 d’agost. Aquesta data, a més, l’Associació Cultural Metalfarera recupera els concerts de rock i metall.

El dia dels majors serà el 19 d’agost, amb un sopar en el qual col·laboren els festers i festeres més joves a més de voluntaris, en aquesta celebració amb espectacle musical, rebran homenatge els veïns i veïnes que enguany complissen noranta anys. Al llarg de les festes es desenvoluparan diferents ‘tardeos’, recuperant les hores del dia per gaudir en comunitat.

Enguany, a pesar de no tindre festers de Sant Bertomeu, s’ha atorgat protagonisme al patró de la localitat, i la portada del llibret de festes està dedicada a aquest sant, aproximant la imatge a la població més jove amb una estètica hipster. La il·lustració ha estat realitzada per Carlos Diana, un dibuixant aficionat de la localitat. A més, l’ajuntament organitza el 24 d’agost el musical ‘Top 40’ al carrer Cavallers, pensat per a tots els públics. La fi de festa serà el 25 d’agost amb la popular nit de disfresses, que cada any sorprén per la imaginativa i alta participació.

ENLLAÇ AL LLIBRE DE FESTES AMB TOTA LA PROGRAMACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X