Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca realitza un homenatge als majors que compleixen noranta anys

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca realitza un homenatge a les persones majors de la població que aquest any compleixen noranta anys. Hui s’han entregat les primeres plaques commemoratives en casa dels reconeguts. El dissabte 19 d’agost, al sopar dels majors, continuaran les felicitacions.

Jaume Martínez, alcalde d’Alfara del Patriarca, Inmaculada Beltrán, regidora de Promoció Social, i José Francisco Peris, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la localitat, han fet entrega d’alguns dels distintius en els quals es pot llegir el reconeixement del consistori en què els felicita “per una vida plena d’històries, emocions i il·lusions viscudes” i se’ls agraís “per ser exemple de força i superació”.

Rafael Bernabé Berga, Trinidad Palanca Marí, Francisco Albert Ferrer, Manuel Cabo Olmos y Mª del Carmen García Hernández són els homenatjats d’aquest any. “Sempre és una alegria poder conversar i estar junt amb persones que han viscut tant”, indica Martínez. “Temps i dedicació és el mínim que podem aportar a aquells que han format part de la nostra vida com a poble”, assenyala Beltrán.

El dissabte 19 d’agost tindrà lloc a Alfara la tradicional Festa dels Majors, amb un sopar a les 21 hores als Jardins de l’Ajuntament, amenitzat pel Dúo Élite. Aquest acte està organitzat i patrocinat per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Persones Jubilades i Pensionistes, les Filles de Maria, clavaris de Santa Bàrbara i persones voluntàries, que col·laboren servint a les persones grans en aquest dia, unint diferents generacions en un acte de celebració i germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X