Go to Top

Eleccions al Consell de la Infància i l’Adolescència

La regidoria d’Educació posa en marxa el procés pel qual seran elegits els candidats d’aquest òrgan de participació infantil.

El 29 de novembre de 2018 arranquen les eleccions al Consell de la Infància i l’Adolescència de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca. Tots els xiquets i xiquetes des de primària fins a secundària votaran els seus representants a l’assemblea.
Les tècniques de Cultura del Consistori Carme Gómez i Blanca Sanfélix visitaran les escoles del municipi, així com l’associació de Futbol Base Alfara (FBA), les Escoles Esportives Municipals i l’Escola de Música per a la celebració dels comicis. La taula de votacions estarà formada per un representant de l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes), dos representants de les escoles de primària i secundària, més un representant de cada associació i escoles esportives i de música.
Des de la Regidoria d’Educació s’ha elaborat un reglament de funcionament que es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament www.alfaradelpatriarca.es.
El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència naix de la necessitat d’impulsar la participació de la ciutadania en la construcció de les polítiques públiques i és el marc idoni de participació social que els i les menors mereixen i necessiten, i d’aquesta manera es fomenten les relacions amb el món adult, adoptant un paper compromès en l’àmbit en què es desenvolupa la seua vida.
En aquesta primera etapa constituent, es realitzarà una presentació d’aquest òrgan de participació infantil el proper 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants.

eleccionscartell2-01

,
X