Go to Top

Alfara del Patriarca serà el centre de la reivindicació per la igualtat al Carraixet pel 25N

Aquesta setmana el món s’uneix per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i a la comarca del Carraixet, Alfara del Patriarca serà el centre de la reivindicació per la igualtat i la fi del masclisme. El dijous, 23 de novembre, es realitzarà una concentració a la Plaça de Sant Joan de Ribera a partir de les cinc i mitja de la vesprada, un acte organitzat per la Mancomunitat del Carraixet i al qual està convocada tota la localitat i la resta de poblacions de la comarca.

L’alcalde d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez, ha subratllat la importància de mostrar “unitat” en una reivindicació “tan justa i necessària” com la igualtat de les dones i la fi del masclisme. “És tot un honor que acollim a Alfara del Patriarca un acte com aquest, amb el qual tot el Carraixet llança un missatge unànime: la violència contra les dones per la sola raó de ser-ho no té cabuda en la nostra societat”, assenyala l’alcalde, que així mateix ha agraït a la Mancomunitat del Carraixet l’elecció d’Alfara del Patriarca com a seu central dels actes.

D’aquesta manera, a les cinc i mitja de la vesprada està convocada la concentració a la Plaça de Sant Joan de Ribera. En primer terme es realitzarà un recorregut per una exposició que mostrarà els treballs realitzats per les i els joves de la comarca en el taller de collage impartit la setmana passada. A continuació, les 5 representants municipals responsables de l’àrea d’Igualtat dels seus respectius ajuntaments llegiran el Manifest pel 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Finalment, se celebrarà un homenatge a les dones assassinades en l’últim any, amb una lectura i l’encesa de ciris. 

La Mancomunitat del Carraixet ofereix un servei d’autobús que recollirà als assistents de Foios, Bonrepòs i Mirambell, Almàssera i Vinalesa i els portarà a Alfara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X