Go to Top

Comencen les obres a la Plaça Nou d’Octubre

Aquest matí ha començat l’actuació de millora a la Plaça Nou d’Octubre, una obra en la qual l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca invertirà 158.000 euros per a posar en valor i peatonalitzar tot l’espai.

L’alcalde d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez, ha destacat que l’actuació servirà per a acabar amb la degradació que pateix aquesta zona i per a recuperar un espai proper al centre del poble, en favor de les persones. “Totes les grans ciutats d’Europa caminen cap a la peatonalització i la recuperació d’espais per al vianant. Amb aquesta obra a la Plaça Nou d’Octubre seguim fent d’Alfara del Patriarca un poble més amable amb el veïnat, sempre atents a oferir alternatives per a no perdre en comoditat“, ha assegurat l’alcalde.

Les obres, emmarcades en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alfara del Patriarca, consistiran en anivellar tot l’espai de la Plaça Nou d’Octubre i el carrer San Diego fins la Plaça Sant Joan de Ribera. Els llocs d’aparcament s’habilitaran als marges per a alliberar tot l’espai central de la plaça.

L’actuació s’allargarà per un termini de mes i mig, durant el qual es podrà seguir accedint als garatges dels carrers afectats, amb excepcions puntuals que seran senyalitzades. L’empresa encarregada de l’actuació s’ocuparà d’instal·lar passarel·les d’accés.

Així mateix, l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca informa que aquesta obra a la Plaça Nou d’Octubre serà complementada pròximament amb noves actuacions de millora de la mobilitat al poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X