Go to Top

Alfara del Patriarca participa a la trobada de “Smart City” …………………………………

Sota el nom de Think Tank Smart Cities, l’Associació Valenciana d’empreses de l’Energia (AVAESEN) ha reunit els representants municipals que lideren la lluita contra el canvi climàtic en el que han anomenat la “Demo Day”, per tercer any consecutiu, en el marc de la Fira Efiaqua, que s’ha celebrat a la Fira de València.
L’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic han estat els principals reptes que s’han abordat en aquesta jornada que, potencia les ciutats intel·ligents, enteses com aquelles que utilitzen la tecnologia i la innovació, per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.
L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, a través de la seua regidora de Desenvolupament, Comunicació i Noves Tecnologies, Sonia Rodado, ha posat de manifest les mesures preses en el municipi en l’enllumenat públic, amb el canvi de bombetes incandescents a la tecnologia LED i els avanços en la implantació de l’administració electrònica.
En l’acte han participat també altres municipis com Canet d’en Berenguer, Riba-roja de Túria, Potries, Monserrat, Picassent, el Villar, Torrent, Paterna, València i Benidorm.

smart city (1)

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X