Go to Top

Alfara del Patriarca celebra eleccions per elegir als representants del Consell Municipal d’Infància i Adolescència 2021

Després de passar per Ple el reglament del Consell d’Infància i Adolescència en 2018 i haver constituït el primer Consell municipi en aquell any, celebrarem les segones eleccions per elegir el nou Consell que formaran part d’aquest òrgan de participació infantil els pròxims dos anys.

El Consell està format per xiquetes, xiquets i joves que representen a tota la infància del municipi, sent triats les i els portaveus a través d’eleccions bianuals que es celebren en els diferents centres educatius, així com les associacions esportives i musical del poble.

Aquest any agafarem els representants en el Consell dels menors escolaritzats en el nivell de 4t i 2n d’Ed. Primària així com un representant d’edats similars de l’Escola Esportiva, associacions esportives i culturals. En 1r i 3r d’ESO també seguirem el mateix procediment.

Les eleccions es realitzaran en els nivells de 2n i 4t d’educació primària i 1r i 3r d’Educació secundària Obligatòria. Podrà presentar candidatura tot l’alumnat interessat dels cursos esmentats i s’escolliran com a conselleres i consellers les persones més votades en el centre, mitjançant els vots de tot l’alumnat de 1r de Primària fins a 4t de secundària.

Per celebrar aquest procés democràtic resulta imprescindible comptar amb el suport i col·laboració de tots els centres escolars del municipi, associacions esportives i culturals, per la qual cosa volem sol·licitar la vostra participació i agrair-vos per endavant la disposició tan positiva que sempre mostreu respecte al calendari electoral, amb totes les accions necessàries per a portar amb èxit aquest procés.

A continuació, presentem el calendari electoral.

De l’4 al 8 de novembre 2021: campanya publicitària del Consell i les eleccions, que inclourà les següents activitats.

  • VISITAR LES AULES PER PART DELS TÈCNICS I TÈCNIQUES, REPRESENTACIÓ DEL CONSELL ALS CENTRES
  • EXPLICACIÓ DEL PROCÉS D’ELECCIONS
  • REPARTIMENT DE FULLETS I CARTELLS 2n I 4t. D’ED. PRIMÀRIA, 1r. I 3r. D’ESO 2

9 i 10 de novembre de 2021: presentació de candidatures a cada centre escolar prèvia complementació de fitxes, que es lliurarà al tutor o equip directiu, segons determine cada centre.

11 de novembre: exposició de candidatures a cada centre escolar.

15 al 19 de novembre: campanya electoral per part dels candidats i les candidates en cadascun dels seus centres escolars, esportius o culturals.

22 de novembre: eleccions al CEIP. Juan de Ribera.

23 de novembre: eleccions al CE. Ramón y Cajal.

24 de novembre: votacions de les associacions al poliesportiu de 17 a 18.30 hores.

25 de novembre: publicació de resultats a la pàgina web de l’ajuntament, així com exposició d’aquests en tots els centres educatius.

APROVACIÓ EN PLE DEL RESULTAT DE LES ELECCIONS DEL CONSELL.

 

Podeu contactar a través del correu electrònic o telèfon: telèfon 699787746 Espai Jove. normalitzacio@alfaradelpatriarca.es

Gràcies per endavant, per la col·laboració.

X