Go to Top

Alfara del Patriarca entrega els guardons de la tercera Gala de l’Esport de la població

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca entrega els premis de la seua tercera Gala de l’Esport. Un acte que serveix per a homenatjar als esportistes d’elit del municipi i reconéixer el treball de les associacions, clubs i entrenadors de la localitat. Com a novetat, aquesta edició s’ha renovat el disseny dels trofeus, la nova imatge simbolitza un esport que no està estereotipat i vol arribar a totes les persones, independentment del sexe, edat o condició física. “Aquests guardons no sols busquen l’excel·lència en l’àmbit competitiu, en els premiats tenim en compte altres aspectes com esforç, actitud o joc net, unes qualitats que queden reflectides en la nova imatge dels guardons”, explica Jaume Martínez, regidor d’esports d’Alfara del Patriarca.

A més, enguany s’ha inclòs una nova categoria, el Premi Extraordinari a l’Excel·lència Esportiva, que ha rebut Anna Gómez, capitana del Valencia Basket, i veïna d’Alfara del Patriarca. Com s’ha destacat a la gala, durant l’última temporada, Anna ha alçat diversos trofeus per al seu club. Però aquest premi és per homenatjar tota la seua trajectòria. “Des de ben jove, Anna ha treballat molt per arribar fins on està ara, no sempre tenint tot de cara, però si afrontant-ho amb el somriure que la caracteritza. Ara, gaudeix de l’esport a València, triomfa amb el seu club i du el nom d’Alfara per tots els llocs on va”, ha destacat Anunciación Ramírez, vicedegana de Periodisme de la Universitat CEU Cardenal Herrera, qui ha presentat l’acte.

“Aquesta gala premia l’esforç dels esportistes d’Alfara, treballem per fer de la nostra població un lloc on l’esport tinga un paper destacat que millore la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns”, ha ressaltat Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca.

Del Futbol Base Alfara del Patriarca, ha rebut el premi a la Millor Promesa Mario Giner, i al Millor Esportista Javier García. Del Club de Pilota Valenciana Alfara, s’ha guardonat com a Millor Promesa a Óscar Lluesma i com a Millor Esportista a Xavier Sepúlveda. En patinatge s’ha premiat a Aitana Iniesta, de les Escoles Municipals de Patinatge. Mentre que de les Escoles Municipals de Taekwondo ha sigut guardonat Xavi Lechuga. Del Club d’Atletisme d’Alfara del Patriarca s’ha reconegut a Juan Carlos Esteban. De les Escoles Municipals de Bàsquet el premi a la millor promesa ha recaigut en Maria Pérez. Del Club Fit Kid Campus Gym s’ha guardonat com a Millor Promesa a Gema Espinosa, i com a Millor Esportista a Iris Ros.

Per altra banda, el premi a la Igualtat, s’ha atorgat a l’equip femení del club Pilotari d’Alfara, qui des de gener de 2020 han realitzat una gran tasca per a la creació, progressió i consolidació de la secció femenina de la pilota a Alfara. També s’ha entregat un guardó a l’Esforç a Salvador Solaz, jugador del Futbol Base Alfara del Patriarca, qui per unes molèsties ha hagut de fer un ‘paronet’ en la pràctica d’aquest esport.

El premi Juga Net al Carraixet, de la Mancomunitat del Carraixet, s’ha lliurat a l’equip benjamí de bàsquet 2020/2021, grup que l’any passat per la pandèmia va jugar sabent que molts dels partits els tenien perduts abans de començar perquè hi ha una norma al reglament de bàsquet que et dona el partit per perdut si són menys de 9 esportistes, i ells es van esforçar durant tota la lliga a pesar del seu nombre de membres.

El premi al Millor Entrenador s’ha atorgat a Adrián Jiménez, Director Esportiu del F.B. Alfara del Patriarca. I el Premi al Millor Directiu s’ha donat a Ximo Rocher, president del Futbol Base Alfara del Patriarca. El guardó a la Millor Promesa de la Població ha recaigut en Marc Asensi, qui en menys d’un any ha aconseguit passar del nivell d’iniciació fins al nivell 1 de patinatge. A més, aquest jove en juliol va quedar quart al Trofeu de Patinatge Artístic 2021, celebrat a Vinalesa.

Per últim, el premi al Millor Esportista de la Població, ha recaigut en José Contell, futbolista nascut a Alfara, jugador de la Universitat d’UCLA en l’actualitat. Recentment, ha sigut nomenat com uns dels millors 100 jugadors de la lliga universitària americana.

La Gala de l’esport d’Alfara, celebrada en el Paraninf de la Universitat CEU Cardenal Herrera, ha reunit al voltant de 150 persones entre premiats, acompanyants i autoritats.

Galeria d’imatges

X