Go to Top

Trini Alós guanya el premi de la campanya del comerç local “a Alfara de tot i a prop” de febrer

Trini Alós ha sigut la guanyadora del mes de febrer de la campanya de foment del comerç local “A Alfara de tot i a prop”. L’afortunada d’aquesta última edició va omplir la seua participació en “Mares: Droguería, perfumería, paquetería y pinturas”.

Per participar en aquesta campanya cal reomplir les paperetes que els comerços d’Alfara entreguen a la seua clientela per compres superior a 10 euros, i després depositar la participació en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’uneixen tots els cupons i s’extrau una papereta guanyadora, el titular d’aquesta obté 150 € per gastar als establiments de la població adherits a la campanya. Aquesta iniciativa s’inicià en octubre i finalitzarà en juliol de 2023.

“Amb aquesta proposta el consistori vol donar visibilitat i recolzar la xarxa comercial d’Alfara del Patriarca”, explica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca. Aquest ha sigut el quint mes de la campanya.

X