Go to Top

Mar Asuara guanya el primer certamen de cartells: “8 de març, Dia Internacional de la Dona” de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca

El primer certamen de cartells per al Dia Internacional de la Dona de l’ajuntament d’Alfara del Patriarca ha finalitzat amb una participació de 13 dissenys. La guanyadora ha sigut Mar Asuara, veïna de la població, que ha arreplegat el premi il·lusionada de mans de Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara, i Arancha Vargas, tècnica d’Igualtat.

D’entre els treballs presentats el jurat ha seleccionat el cartell guanyador atenent criteris d’originalitat, qualitat tècnica i artística i capacitat de transmetre els valors i significat del 8 de març. El guardó consta d’un val per valor de 100 € per disfrutar en els comerços locals d’Alfara del Patriarca. “Estem molt satisfets de la participació d’aquest primer certamen, el nivell dels dissenys ha sigut bo, i en el cas de la guanyadora ens ha agradat el missatge i que reflectira edificacions singulars de la nostra població”, ha indicat Almodóvar.

Les obres presentades seran exposades a les xarxes socials del consistori i a les pantalles electròniques de la població, situades front a l’ajuntament i el centre de salut. La imatge vencedora s’utilitzarà per a la campanya de sensibilització per la igualtat de gènere d’aquest mes, que per les circumstàncies sanitàries serà diferent de la d’altres edicions.

Entre els actes commemoratius del 8 de març destaca el tercer certamen de relats curts i poesia “Dona i igualtat”; un vídeo del manifest del 8 de març amb la participació de veïnes i veïns del poble, propostes de lectures infantils, juvenils i per adults amb perspectiva de gènere, que es poden trobar a la biblioteca del municipi; una campanya en xarxes socials per al foment de la conciliació corresponsable, i un contacontes el 25 de març que s’integra al projecte de coeducació i igualtat ‘El passeig morat de Mussi’.

“Seguim sensibilitzant de la importància de la igualtat de gènere amb activitats alternatives i major difusió digital, sempre respectant totes les mesures de prevenció enfront del Covid”, explica Almodóvar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X