Go to Top

Avís apertura parcs i recuperació activitat esportiva municipal amb restriccions

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca informa de la derogació del decret d’alcaldia d’11 de gener de 2021, pel qual se suspenien de manera temporal les activitats de les escoles esportives municipals i dels clubs esportius que realitzen la seua activitat en instal·lacions públiques municipals. Aquestes activitats hauran de complir la normativa i protocols vigents.

Es reobri el gimnàs municipal amb activitats a l’aire lliure. En grups com a màxim de 4 persones. Amb distància social. Complint amb els protocols d’higiene personal i desinfecció de material

A la vista de les noves mesures anunciades per la Generalitat Valenciana, que entren en vigor en el dia de hui, dilluns 1 de març, i el descens de les xifres d’incidència acumulada del virus Covid19 a la comarca, oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, també s’ordena l’obertura de parcs i jardins, incloses les zones de jocs infantils en via pública. No obstant, recordem que el parc del poliesportiu “El Paretó” continuarà tancat per normativa propia de les instal·lacions esportives.

Malgrat les bones notícies, es prega extremar les precaucions i seguir les noves mesures marcades per la Generalitat Valenciana.

RESOLUCIÓ D’ALCALDIA

X