Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara reparteix 600 botelles reutilitzables entre escolars i empleats per a fomentar la reducció de plàstics

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca seguint la campanya ‘AlfaraNeta’, ha implantat una nova iniciativa de conscienciació ambiental basada en l’eliminació dels plàstics d’un sol ús, tant en el mateix Ajuntament com en els centres educatius.

Per a això, s’ha repartit a tot el personal laboral i educatiu dels centres escolars i del consistori, així com als alumnes i alumnes d’infantil i primària del municipi, una botella reutilitzable amb la frase “Gràcies, sou exemple”. Aquest obsequi està motivat per dos motius principalment, “pel vostre comportament en aquest any tan difícil i perquè estem segurs que us unireu a la campanya”, ha explicat Marisa Almodóvar, regidora de Participació Ciutadana, als beneficiaris d’aquest detall.

Junt amb la botella també s’han entregat punts de llibre amb recomanacions per a reduir el consum de plàstic tant a casa, com en el supermercat i en el col·legi. El lema d’aquests punts de llibre és: ‘Suma’t a eliminar el plàstic i cuidar el planeta: Els grans reptes comencen per xicotets gestos’.

“Cal crear una major consciència ambiental amb la finalitat d’erradicar hàbits ja adquirits que entren en conflicte amb la sostenibilitat. Amb aquesta nova mesura es busca ser més respectuós/a amb el medi ambient i suprimir, en la mesura que siga possible, l’impacte local del plàstic d’un sol ús”, indica Julio Berga, regidor de Medi Ambient.

          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X