Go to Top

L’ajuntament d’Alfara entrega el 1r premi de la campanya de foment del comerç local “de tot i a prop” 2022

La regidoria de Desenvolupament Local de l’ajuntament d’Alfara del Patriarca ha fet entrega del primer premi de la campanya de promoció del comerç local “de tot i a prop” de 2022, corresponent al mes d’octubre. Concha Boix ha sigut la persona afortunada, qui ha obtingut vals per valor de 150 euros per ser gastats als establiments de la localitat. Aquesta veïna va omplir la seua participació en la farmàcia de la població, Remedios Valls Vidal.

En aquesta primera edició de l’any se’n van entregar 722 paperetes, el que suposa un mínim de despesa en els establiments del municipi de 7.220 euros. “Estem molt contents per la bona acceptació d’aquesta campanya, una iniciativa en la qual els beneficis recauen íntegrament en el veïnat i empreses del nostre poble”, explica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local, qui anima a la població a continuar comprant en la localitat per la qualitat, bon tracte i suport al comerç de proximitat.

El procediment d’aquesta campanya és el següent: a les persones que facen compres superiors a 10 € en els comerços d’Alfara se’ls entrega una papereta que hauran de depositar en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’uneixen tots els cupons i s’extrau una papereta guanyadora, el titular d’aquesta obté 150 € per gastar als establiments de la població adherits a la campanya. En total, hi ha 10 premis de 150 euros, aquesta iniciativa s’inicià en octubre i finalitzarà en juliol de 2023.

Amb aquesta proposta el consistori vol donar visibilitat i recolzar la xarxa comercial d’Alfara del Patriarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X