Go to Top

Alfara reconeix a Francisco Fenollosa i a grans esportistes locals en la IV Gala de l’Esport

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat el passat cap de setmana la seua IV Gala de l’Esport, un acte que serveix per a homenatjar als millors esportistes i promeses del municipi de la passada temporada. En aquesta edició, Jara Sánchez, ha sigut guardonada com a millor esportista local. Aquesta atleta obtingué el segon lloc en la categoria d’Aerodance Junior al campionat mundial de gimnàstica aeròbica de Guimaraes, a més d’altres títols en grans competicions nacionals i internacionals.

A l’acte també es va reconéixer com a millor directiu de la població a Francisco Fenollosa, president d’honor d’una de les institucions esportives més importants del nostre territori, el Levante UD. El guardó va ser entregat en mans d’altre gran esportista local, Vicente Iborra. Ambdós es dedicaren paraules d’admiració mútua.

Com a millors promeses locals, reberen el premi Claudia Capa i Blanca Herrero, membres del Club d’Aeròbic Moncada, dos joves que ja compten amb diversos títols, no sols autonòmics o nacionals, inclús mundials.

La gala va ser presentada per Anunciación Ramírez, Vicedegana de Periodisme de la Universitat CEU Cardenal Herrera. També intervingueren Jaume Martínez, regidor d’Esport i Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara. Anna Gómez, veïna de la població i excapitana del Valencia Bàsquet va assistir a l’acte i feu entrega d’un dels guardons. Inma Beltrán, regidora de Sanitat, també entregà altre dels premis.

En futbol foren reconeguts Álvaro Palau i Enrique Puchades, el trofeu fou entregat per Ximo Rocher, president del Futbol base Alfara del Patriarca. En pilota valenciana, es premià a Marino Ramos i Ana Verdeguer, reberen el guardó de mans de Miquel Navarro, president del Club de Pilota Valenciana Alfara del Patriarca, qui també va rebre el reconeixement com a millor entrenador local. En patinatge, Nora Romero va rebre el premi a millor promesa de mans de l’entrenador Pablo Manzanero. En taekwondo fou reconeguda Alma Cabo. A atletisme, el president del Club d’atletisme d’Alfara, Raul Company, entregà el premi a Miguel Alba. En bàsquet reconegueren a Diego Garcia com a millor promesa. Nayara Navarrete, per la seua part, fou premiada en la modalitat de Fit-Kid. En escacs fou reconegut Josep Berga.

Aquest any també s’entregà un premi a la Igualtat, que recaigué en el nou club Esportiu C.E. Alfara del Patriarca per la seua secció de bàsquet. El premi a l’esforç fou per a l’escola de Taekwondo. El premi Juga Net al Carraixet recaigué en l’escola de patinatge municipal. El premi a l’esport i salut s’entregà al CEIP Dra. Anna Lluch, que compta amb el Segell de Vida Saludable que atorga el Ministeri d’Educació.

La práctica esportiva a Alfara del Patriarca continua creixent any darrere any, tal com indicà Martínez, qui anuncià que el pròxim any la gala es traslladarà al mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X