Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca obri les inscripcions de l’Escola de Nadal Multiesportiva

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca torna a impulsar enguany l’Escola de Nadal Multiesportiva, el servei municipal desenvolupat durant les vacances i que permet facilitar la conciliació familiar de veïnes i veïns.

Les inscripcions estan obertes des de hui, 15 de desembre, de forma telemàtica o presencial amb el full d’inscripcions que adjuntem al final d’aquest text, i tenen un preu de 25 euros. El termini estarà obert fins el 20 de desembre o fins que s’esgoten les places, que són limitades.

A l’escola, que es desenvoluparà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, podran apuntar-se xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 3 i els 11 anys (nascuts entre 2012 i 2020). Dins de l’escola es practicarà pilota valenciana, bàsquet, escacs, fit kid, taekwondo i tallers nadalencs.

L’horari de l’escola serà de 9 a 13 hores. La matinera serà de 8 a 9 hores, i l’horari extraordinari de conciliació serà de 13 a 14 hores. Les activitats es realitzaran al CEIP Dra. Anna Lluch (des d’on entraran i eixiran els xiquets) i al Poliesportiu Municipal d’Alfara del Patriarca. La matinera, d’altra banda, es realitzarà a l’aula de multiactivitats del gimnàs municipal, i serà necessari acompanyar a l’infant fins ací.

Les xiquetes i xiquets inscrites a l’Escola de Nadal hauran de dur esmorzar, una botella d’aigua i roba i calcer esportiu.

A continuació adjuntem els fulls d’inscripció que s’han d’emplenar per apuntar a l’infant a l’Escola de Nadal.

En les cartes que apareixen ací baix trobaràs informació ampliada. Si tens qualsevol dubte, pots escriure al correu electrònic esports@alfaradelpatriarca.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X