Go to Top

La seguretat social reobri l’atenció presencial a les seues oficines

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions reobri al públic hui la major part de les oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) i de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS). La Seguretat Social torna a oferir l’atenció presencial en aquests centres, que romanien tancats des de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de COVID-19.

Per acudir a una oficina de l’INSS serà indispensable haver sol·licitat una cita prèvia, el servei es posa en funcionament també. Amb l’objectiu de garantir el compliment dels protocols de seguretat sanitària, hi haurà límit d’aforament i un major temps previst d’atenció per a cada visita. L’horari d’atenció presencial serà, com abans de el tancament, de 9.00 hores a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Si es vol demanar cita prèvia en una oficina de l’INSS per sol·licitar una prestació, per exemple, cal cridar a la línia de telèfon:

901 10 65 70
O entrar a la web www.seg-social.es.
Recordeu que s’hauran d’aportar les dades obligatòries en cada canal.

D’inici, es reobren únicament els CAISS (Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social) que compten amb les condicions apropiades per garantir la seguretat sanitària i possibiliten mantenir la distància deguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X