Go to Top

Correos instal·la una bústia de paqueteria ‘Citypaq’

Aquest servei permet als usuaris rebre paquets i recollir-los en una franja horària més àmplia, sense haver d’estar pendents d’horaris ni dates de lliurament.

Els alfarers poden recollir els seus paquets en els ‘CITYPAQ’ instal·lats a l’Ajuntament i a l’edifici situat al carrer Ramón Llin, que alberga el servei mèdic, Espai Jove i Biblioteca Municipal. Als dos, Correus va cada dia per realitzar els lliuraments i facilitar la recepció de l’enviament. Amb la facilitat de poder recollir i / o deixar els enviaments en els horaris d’obertura dels anteriors serveis.
Qualsevol persona pot rebre i fins i tot enviar paquets des d’aquests dispositius. El procés comença donant-se d’alta a la web www.citypaq.es o en la seua aplicació mòbil. Un vegada registrat, l’usuari pot escollir la bústia que desitge i posar-lo com a adreça de lliurament quan realitza les seues compres.
Correus portarà els paquets al CITYPAQ triat i li enviarà a l’usuari un correu electrònic o un SMS amb el codi d’obertura amb el qual l’usuari pot acudir a la bústia a l’hora i en el dia que millor li convinga, obrir-lo i recollir la seua comanda. A través de l’aplicació mòbil, podrà tenir constància en tot moment de l’estat de l’enviament i fer el seguiment del seu paquet.

Aquests bústies permeten també que els ciutadans facen ells mateixos els seus enviaments, una eina molt útil per gestionar les devolucions de les compres de comerç electrònic. En aquest cas, l’usuari col·locarà el paquet al CITYPAQ i serà el carter el que faça la recollida.
Els interessats a disposar d’un dispositiu, hauran de sol·licitar-ho a través dels serveis comercials de CORREOS, a través de la pàgina web www.citypaq.es o al telèfon 900400004. A la mateixa pàgina web també es pot sol·licitar la visita de personal de correus per explicar el servei.

citypaq_Mesa de trabajo 1

,
X