Go to Top

Comprar en el comerç local d’Alfara de Patriarca té premi. …………………….

La campanya de suport i promoció de el comerç local “A Alfara de tot i a prop” que ha desenvolupat la Regidoria de Desenvolupament Local demana a tota la ciutadania que compre en el comerç del poble i així, ajude a garantir el futur de tots els professionals que ofereixen una gran varietat de productes molt a prop de casa.

Perquè les compres siguen encara més atractives es realitzaran 10 sortejos de 150 euros de premi per compres a partir de 10 euros. Per participar només s’haurà d’omplir un bitllet validat a qualsevol establiment d’ Alfara de Patriarca i dipositar-lo a alguna de les urnes que es trobaran a l’Ajuntament, Espai Jove i / o Gimnàs.

Els sortejos seran públics i es realitzaran a partir de l’última setmana de juliol.

Des de l’Ajuntament sempre s’ha volgut donar suport al sector comercial des del primer moment que es va decretar l’Estat d’Alarma a causa de la crisi sanitària, ja que darrere d’aquests negocis “hi ha moltes persones i famílies d’Alfara que estan patint la falta d’ingressos “, assegura Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local i Comunicació.

Amb aquesta proposta el consistori vol donar visibilitat i posada en valor de la xarxa comercial d’Alfara de Patriarca.

Una resposta a"Comprar en el comerç local d’Alfara de Patriarca té premi. ……………………."

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X