Go to Top

Alfara del Patriarca reivindica els espais públics i el patrimoni amb les activitats de Juliol a la fresca

Alfara del Patriarca aposta per la música i l’humor a les nits de ‘Juliol a la fresca’, alhora que reivindica els espais públics i el patrimoni. Durant el transcurs de les actuacions, que recuperen la tradicional plaça de Sant Joan de Ribera per als espectacles, l’històric Palau de Senyoria estarà obert per a ser visitat per la ciutadania (a excepció del dia 21 de juliol).

La primera actuació, el 7 de juliol, omplí la plaça de veïnat a la fresca gaudint de la música de Cápsula de Sueños, un grup de Dream Pop format pels músics María Fernando i Paco Tamarit. La segona cita tingué lloc el divendres 14 de juliol, amb Asaari Bibang i el seu espectacle ‘Humor negra’, un monòleg antiracista i afrofeminista en el qual, a través de l’humor, Asaari és capaç de parlar sense embuts de les particularitats de ser dona, negra i migrant a Espanya.

Finalment, el 21 de juliol, serà el torn d’Unbelievers, una banda amb veus alfarenses dedicada a fer covers de pop-rock. Des de clàssics del rock fins a les cançons més enganxoses del pop, aquest grup ha preparat un setlist que segurament farà cantar i ballar a tots els assistents de Juliol a la fresca, al mateix temps que evoca la nostàlgia i els bons records.

Tant el 14 com el 21 de juliol s’amenitza les vetlades a la fresca amb vins valencians i cerveses artesanes. Tot patrocinat per la regidoria de Cultura de la població. Les actuacions tenen lloc a les 22.30 hores baix unes llums de revetla.

“Volem recuperar l’ambient de les tradicionals nits d’estiu amb el veïnat a la fresca, compartint converses i bona música a la plaça del poble”, explica Jaume Martínez, alcalde de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X