Go to Top

Alfara del Patriarca regala un miler de bosses de tela per conscienciar contra l’ús del plàstic

Les regidores de Desenvolupament Local i Participació Ciutadana, Sonia Rodado i Marisa Almodovar, respectivament han fet entrega d’un miler de bosses de tela als comerços de la localitat perquè la regalen als seus clients amb les compres.

Així ha començat la campanya de conscienciació per a la reducció de l’ús del plàstic, des del consistori. Tres models de bosses diferents amb els motius “Roig com una magrana”, “Si vols collir pèsols, sembra’n tots els mesos” i “Qui no te un all te una ceba” pretenen desplaçar a les bosses de plàstic, que des del any passat es han de cobrar, per així indicar-ho en Reial decret.

Nou comerços col·laboren en la campanya: Els forns, El Forn, ANPA i Modesto i Consuelo; la drogueria Mares; la farmàcia Remedios Valls, l’estanc Mª Pilar Beltrán, les botigues de moda “WawtheShop”, “el Joyero de Mer”; i el comerç “La tenda llarga”.

El hasthag “menysplasticmesvida” permetrà difondre a través de la xarxes socials aquesta campanya tan important per al nostre medi ambient.

bosesdetela-05

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X