Go to Top

Alfara del Patriarca organitza tallers de pasqua per als xiquets i xiquetes de la població

Alfara del Patriarca organitza tallers de pasqua per als xiquets i xiquetes de la població. Les activitats tindran lloc els dies 6,7,8 i 9 d’abril de 9 a 13 hores en les instal·lacions de CEIP Sant Joan de Ribera.

El termini d’inscripció és del 24 al 30 de març. El cost dels tallers tindrà un preu de 25 euros en total. Enllaç al full d’inscripció: Inscripció i condicions Tallers de Pasqua 2021

Als tallers es desenrotllaran diverses disciplines artístiques, els participants faran teatre, música i una pintura mural. L’última sessió tindrà un caràcter solidari, amb la participació de Payasospital.

En aquestes activitats es contarà amb la col·laboració de l’associació Género Fresco, l’escola de música de l’Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca i Payasospital, entre altres entitats.

Podran participar els nascuts entre el 2016 i el 2009. El servei (a causa de les limitacions d’espai i per les restriccions que marca la Conselleria de Sanitat) està adreçat, principalment, a famílies empadronades en Alfara del Patriarca. Estarà limitat a 30 persones. Es formaran tres grups amb un màxim de 10 persones per grup, com marca la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, de l’11 de març, en la qual s’actualitzen les mesures COVID-19 i que estaran vigents fins al 12 d’abril. Si queden places, podran ser ocupades per persones no empadronades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X