Go to Top

Una setmana carregada d’actes pel Dia Universal de la Infància i l’Adolescència

El 20 de novembre celebrem el Dia Universal de la Infància i Adolescència, i l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca hem preparat una programació ben completa que ocuparà tota la setmana.

D’aquesta manera, el 15 de novembre, tindrà lloc el taller “Explorándome a mí mismo”, pensat per a joves d’entre 13 i 16 anys. Serà a les 5 de la vesprada a l’Espai Jove, i es convidarà a berenar a tots els participants. En segon lloc, el 16 de novembre es representarà el teatre infantil “El laboratori de ciències de Marie Curie”, destinat a xiquetes i xiquets d’entre 5 i 12 anys. Per a participar en aquestes dos activitats serà necessari preinscriure’s a través del correu reserves@alfaradelpatriarca.es.
El 17 de novembre, l’escriptora local Ana Cabo presentarà i firmarà exemplars de la seua novel·la “Una boda sin etiqueta“. Serà a les 7 de la vesprada, al Teatret d’Alfara del Patriarca.
I finalment, el 20 de novembre, tindrà lloc la lectura del Manifest pel Dia Universal de la Infància i Adolescència a les escoles CE Ramón y Cajal i CEIP Doctora Anna Lluch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X