Go to Top

Resultats de l’enquesta de nomenament d’un carrer d’Alfara del Patriarca

Els resultats de l’enquesta d’elecció del nom d’una dona representativa per a un carrer d’Alfara del Patriarca han sigut els següents:

Conxa Gisbert Lluesma, 75 % (99 vots)

Carmen García de Castro, 12 % (16 vots)

Manuela Solís i Claràs, 10 % (13 vots)

Concepción Aleixandre Ballester, 3 % (4 vots)

Així doncs, pendent d’aprovació al pròxim ple, el nom de dona que representarà un carrer d’Alfara del Patriarca és el de Conxa Gisbert Lluesma.

2 Respostes a "Resultats de l’enquesta de nomenament d’un carrer d’Alfara del Patriarca"

 • juan de ribera pinelos
  01/04/2019 - 13:08

  El procés d’elecció del nom dels carrers em sembla perfecte, crec que és la millor manera d’integrar-nos, els que estem i els han estat vivint entre nosaltres.

  Demane a la concejalia encarregada de confeccionar la llista dels noms dels nous carrers del poble, i que després, de manera democràtica, escolliran els veïns, que propose un nom que magnifica l’acció de la gent d’Alfara, tant homes com dones. Una acció que durant molts anys va fer possible que un poble xicotet i amb poc de terme poguera viure i desenvolupar-se fins avuí. Em referisc als rajolers i rajoleres.

  Tenim un carrer, el dels rajolars, que formen part de l’acció què he referit. Però ells sols no!!, falten els braços, l’esforç i l’esperit dels que els treballaren i que cal reconèixer. El nom que propose és:

  CARRER DE
  LES RAJOLERES I RAJOLERS

  gràcies

  • comunicacio
   03/04/2019 - 09:53

   Gràcies per la seua col·laboració. Passem la seua proposta a la regidoria corresponent. Salutacions!!

X