Go to Top

Laura López guanya el premi de l’enquesta de diagnòstic de necessitats del Punt GVA Next

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha realitzat el sorteig d’un val de 100 euros entre totes les persones participants en l’enquesta de diagnòstic de les necessitats de la localitat promoguda des del Punt GVA Next del municipi. Laura López ha sigut l’afortunada, qui s’ha mostrat molt satisfeta pel guardó i ha apreciat positivament aquest tipus de formularis per millorar la població.

Entre les actuacions més valorades en l’enquesta, destaca l’interés del veïnat en la plantació d’arbratge per a mitigar el canvi climàtic en les zones on es puga habilitar, en segon lloc, es valora la creació d’una Comunitat Energètica en el municipi perquè els seus veïns es puguen beneficiar d’un menor cost de l’electricitat a través de la instal·lació de plaques solars. En tercer lloc, es considera d’interés la creació de jardins en la zona pròxima al barranc del Carraixet. En quart i quint lloc, hi ha un empat entre la predisposició per la instal·lació d’una coberta en la pista de futbet del poliesportiu, i la rehabilitació de l’antic convent de Sant Dídac. En sisé lloc, es considera que s’hauria d’intentar estalviar millorant l’eficiència energètica en edificis públics i l’ús de l’aigua als jardins. Mentre que en setena posició ha quedat la implementació de rutes ciclistes envoltant el nucli urbà, i, en últim lloc, rutes ciclistes travessant el nucli urbà.

En total, 154 veïns i veïnes van emplenar el qüestionari, i d’elles 115 deixaren les seues dades per a participar en el sorteig de 100 euros per a gastar-lo en els comerços d’Alfara. Aquesta enquesta s’ha realitzat en el mes de juliol, d’acord amb compromís de millora contínua de l’Ajuntament d’Alfara i del seu Punt Gva Next. Amb ella es durà a terme un Diagnòstic de Necessitats a fi de prioritzar aquelles actuacions susceptibles de ser finançades amb fons europeus, un document estratègic que recull les línies prioritàries d’actuació previstes per a desenvolupar en aquest municipi.

Per altra banda, el consistori recorda que també està actiu el procés participatiu per a la redacció de l’Estratègia local de Rehabilitació de l’Entorn Construït EREC del municipi, amb la finalitat d’identificar els principals reptes en el camp de la rehabilitació urbana i definir conjuntament les mesures i accions per a aconseguir aportar solucions i aconseguir els objectius previstos. Aquest és l’enllaç a l’enquesta: https://forms.gle/wiyoVdEhtNf9sPJE9.

“Volem millorar el nostre entorn urbà amb l’opinió de tot el veïnat”, indica Sonia Rodado, regidora de Promoció Econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X