Go to Top

L’Ajuntament obri les inscripcions de l’Escola d’Estiu

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha obert hui les inscripcions per a l’Escola d’Estiu de la localitat, que aquest any se celebrarà durant tot el mes de juliol.

L’Escola, per a xiquets i xiquetes entre els 3 i els 12 anys, desenvoluparà diverses activitats com gymkanes, esports, cuina, jocs d’aigua, permacultura i classes de natació. L’horari serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’ampliar amb matinera de 8 a 9 i un horari extraordinari de conciliació de 13 a 14 hores. Així mateix, també s’oferirà menjador, de 13 a 15 hores. Les activitats es desenvoluparan al CEIP Dra. Anna Lluch i altres instal·lacions del municipi.

A continuació s’adjunta un document amb tota la informació sobre l’Escola.

L’horari d’inscripcions s’obri hui per a la ciutadania empadronada a Alfara del Patriarca, i estaran obertes fins el dia 24 de juny. Els no empadronats podran inscriure als seus fills i filles a partir del dia 17 de juny. Així mateix, hi haurà una reunió informativa el pròxim 19 de juny.

La inscripció es formalitzarà per Internet, a través d’aquest formulari.

A continuació deixem un document d’instruccions per a completar el procediment. En formalitzar-lo, s’autoritza a l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca a accedir al Padró Municipal per a verificar l’empadronament.

Per a la inscripció, és necessari registrar-se prèviament, però aquest registre servirà per a futures gestions com l’abonament de la piscina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X