Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara entrega el divendres 1 de setembre els premis del seu segon concurs de poesia

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, a través de la regidoria de Cultura, celebra el divendres 1 de setembre la seua segona Mostra de Poesia, on s’entregaran els premis de la segona edició del concurs de poesia de la població. Aquest any, amb els trenta poemes finalistes s’ha publicat amb NPQ Editores un llibre commemoratiu de l’edició, que serà presentat en el mateix acte de lectura dels poemes i de lliurament dels premis.

El poema guanyador de 2023 ha sigut “A les Altures”, d’Inma López Pavia. El segon guardó ha recaigut en Artur Álvarez Boix, amb l’obra “Bol buit”. I el tercer premi ha recaigut en Bàrbara Torres Monerri amb el poema “Au Fènix”. Al certamen es van presentar vora mig centenar d’obres.

L’autora de la poesia guanyadora rebrà aquest divendres d’obsequi un menú degustació, valorat en 120,00 €, per a dues persones en algun dels restaurants que formen part de Tastem l’Horta, Club de Producte Gastronòmic de Turisme Carraixet. Mentre que l’autor i autora de la segona i tercera millor poesia, respectivament, rebrà una cistella de productes de proximitat de comerços adherits a Tastem l’Horta, valorades en 30,00 € cada una. A més, els trenta autors/autores finalistes rebran un diploma acreditatiu del II Concurs de Poesia d’Alfara del Patriarca, i la publicació en el llibre de la seua obra presentada.

“La continuïtat de la segona edició del Concurs de Poesia d’Alfara demostra l’èxit de la primera edició, aquest certamen comença a consolidar-se amb una participació estable i una qualitat excel·lent en els poemes presentats”, explica Jaume Martínez, alcalde d’Alfara del Patriarca, qui remarca que el “repte és lluitar per la cultura ara i sempre”. Maria Carme Arnau, qui forma part del jurat i organització d’aquest concurs, destaca que la Mostra de Poesia d’Alfara “ens reuneix per fer del nostre poble un punt de trobada, un espai literari on el llenguatge poètic escapa de definicions tradicionals per convertir-se en una experiència personal que comparteix tot el públic”. L’acte comptarà amb la participació del poeta i cantautor Artur Àlvarez i del músic Carlos Àlvarez, els quals acompanyaran amb música als poetes en la lectura dels seus versos.

L’artista local Enric M. Català ha col·laborat amb la imatge gràfica del certamen i llibre. Després de l’èxit de la primera edició, aquest certamen es consolida com una eina propera i participativa de foment del valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X