Go to Top

La gossa Osa, de la Unitat Canina d’Alfara, guanya dos premis al Campionat Nacional

Nous èxits per a la Unitat Canina de la Policia d’Alfara del Patriarca. El gos Ares i la gossa Osa, junt amb Antonio Palanca i José Sanfrancisco -membres de la Policia Local del poble- van competir el passat cap de setmana al Campionat Nacional Alcazaba, que en la seua edició número 30 va reunir a policies locals de tota Espanya. I Osa va tornar a destacar a les proves per a gossos, en les quals va aconseguir la 4ta posició nacional en individuals i la medalla d’or en la competició per equips.

Era la quarta vegada que el Campionat Alcazaba incloïa proves per a unitats canines. La d’Alfara del Patriarca va competir en les quatre proves junt amb una trentena de gossos i gosses. Primer, buscaren substàncies en interiors; després, en un edifici, un bus i diverses persones; en tercer lloc, hagueren de trobar substàncies en tres helicòpters; i per últim, determinar, entre 30 objectes, quins 7 amagaven substàncies. Cap destacar que ni Ares ni Osa van caure en les penalitzacions preparades per a despistar als gossos, com menjar o joguets.

Gràcies a la rapidesa amb què va trobar substàncies i la seua comprenetació amb el seu guia, l’agent José Sanfrancisco, la gossa Osa va acabar en quarta posició, per darrere només de les unitats canines de Sabadell i Madrid. En la competició per equips, els punts d’Osa es van sumar als de la unitat canina de Sabadell, i va aconseguir la primera posició. Així doncs, Alfara del Patriarca compta amb una unitat canina a l’altura de grans ciutats d’Espanya.

Aquest matí, l’alcalde d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez Romero, i la regidora Sonia Rodado Mora han donat l’enhorabona a Antonio i José per la seua participació i el seu èxit al campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X