Go to Top

Jaume Martínez, regidor de Joventut, fa entrega dels premis als guanyadors de la Lliga de Videojocs Alfara de Patriarca En línea 2020

El passat divendres 11 de desembre a l’Espai Jove d’Alfara del Patriarca es va celebrar l’acte d’entrega de premis als guanyadors dels diferents tornejos disputats a Lliga de Videojocs Alfara de Patriarca, celebrat en un format purament en línea a causa de les circumstàncies sanitàries. El torneig tingué lloc els dies 7, 14 i 21 de novembre.

El guanyador del campionat de Fortnite ha sigut Burbu IWNL. El guanyador del campionat Fifa20 va ser ChristianFillo14. El guanyador del campionat Brawl Stars fou Mario Martínez. A més, també es va fer entrega a @belen_1988_2003 d’un pack de productes per ser la guanyadora d’un sorteig organitzat per l’Ajuntament amb motiu de la Lliga de Videojocs.

El premi va consistir en un lot per a cadascun dels guanyadors amb els següents productes: Stamp Sony, polsera pell Uncharted, vinil Uncharted, videojoc, pòster edició limitada Detroit, tassa The last Guardian, pin Death Stranding, adhesiu Death Stranding, samarreta gamers, postals Days Gone i un targeter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X