Go to Top

Ja es poden sol·licitar certificats digitals en l’Ajuntament d’Alfara de Patriarca

L’ Ajuntament d’Alfara de Patriarca s’ha constituït com a Oficina Registradora per a l’obtenció del certificat digital, amb l’objectiu de posar aquesta certificació a l’abast dels ciutadans que encara no l’han obtingut, perquè puguen realitzar gestions i tràmits administratius a través d’Internet .
Per apropar el procediment d’obtenció de la població, l’Ajuntament Alfara de Patriarca facilita un tutorial explicatiu en valencià i castellà.
Per a la sol·licitud serà imprescindible cita prèvia tocant al telèfon 961391946. L’horari és de dilluns a divendres de 09:00 h a 14:00 h.
Durant la permanència en l’Ajuntament de la gestió administrativa serà imprescindible l’ús de mascareta.
El personal administratiu del consistori li facilitarà una contrasenya per poder descarregar el certificat des de la web de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica.
El certificat pot ser obtingut per qualsevol ciutadà espanyol o estranger, major d’edat o menor emancipat que estiga en possessió del seu DNI o NIE, que podrà sol·licitar i obtindre el seu certificat digital de forma gratuïta per signar i acreditar la seua identitat de manera segura a Internet .

2 Respostes a "Ja es poden sol·licitar certificats digitals en l’Ajuntament d’Alfara de Patriarca"

 • Vicenta murillo palanca
  13/05/2020 - 18:19 Respondre

  Es una pena,pues lo cenlebraremos cuando podamos

  • Vicenta murillo palanca
   13/05/2020 - 18:21 Respondre

   Pues mejor. y así nos enteramos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X