Go to Top

Els pressupostos participatius es destinaran a l’accessibilitat

Ja es coneixen els resultats que els Alfarers han votat en els “Pressupostos participatius”. L’opció “Alfara més accessible” ha estat l’elecció més votada d’entre la 9 propostes presentades.

La proposta té com a objectiu millorar i facilitar l’accés a l’Ajuntament per a aquelles persones la mobilitat es veja reduïda per diversos factors i consta de dues parts. La primera d’elles consistiria en instal·lar una porta automàtica amb sensor de moviment a la porta principal de l’edifici. Per mantenir l’estètica, es mantindria la porta actual i la nova es col·locaria per davant, al llindar. A més, es realitzarien els canvis necessaris per eliminar l’ escaló de la part exterior i, per salvar-lo en la interior, es col·locaria una rampa desmuntable.

La segona part es desenvoluparia a la primera planta. En ella, se substituirien les portes abatibles actuals que porten a Administració General, que també limiten el pas a les persones amb mobilitat reduïda, per altres automàtiques amb sensor de moviment, de la mateixa manera que l’exterior de la planta baixa.

El cost de la inversió entraria dins dels 15 000 € previst, però el cost total definitiu queda a espera de l’informe tècnic corresponent.

Accedeix a l’ informe complet ací

,
X