Go to Top

Alfara del Patriarca inicia la creació del seu Pla d’Infància i Adolescència amb la primera reunió del Consell

Alfara del Patriarca Alfara del Patriarca ha donat el tret d’eixida aquest matí a l’elaboració del futur Pla Municipal d’Infància i Adolescència, el document que vertebrarà les polítiques i mesures dirigides a aquest sector de la població. I ho ha fet amb la primera sessió de treball del Consell Municipal d’Infància i Adolescència, un grup de representants del CEIP Doctora Anna Lluch i del CE Ramón y Cajal triats pels seus companys. Els estudiants han tingut la primera presa de contacte amb Eina Iniciatives Socioeducatives, l’empresa encarregada de l’elaboració del Pla, i han començat a elaborar el diagnòstic de situació que servirà de base per al pla. 

L’alcalde d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez, ha donat la benvinguda als components del Consell i els ha agraït la seua participació en la materialització del Pla. “És molt important comptar amb les xiquetes i xiquets en aquest Consell, ja que és a ells als qui va dirigit el Pla. Ens permetrà detectar les seues necessitats i millorar la cerca de solucions i de noves accions”, incideix el primer edil. Jaume Martínez també ha subratllat la importància del futur Pla Municipal com una “eina” per a fer d’Alfara del Patriarca un municipi més amable amb els més xicotets.

Així, el Pla Municipal d’Infància i Adolescència marcarà el futur a mitjà i llarg termini de les polítiques en el municipi, al mateix nivell que altres plans estratègics: en la pràctica, el document comprometrà al consistori a impulsar les iniciatives contemplades a través de les àrees de govern que corresponguen. 

En la trobada de hui han participat 9 alumnes i alumnes dels dos col·legis del municipi, amb edats compreses des dels 9 fins als 14 anys. El responsable de Eina Iniciatives Socioeducatives ha destacat la solvència de tots els membres del Consell a l’hora de posar en comú les seues propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X