Go to Top

Alfara del Patriarca celebra la Festa de la Mare de Déu dels Desamparats

Aquest cap de setmana, Alfara del Patriarca celebrarà la seua festa de la Mare de Déu dels Desamparats, organitzada per les clavariesses.

El programa d’actes comença dissabte, 11 de maig, amb el volteig de campanes i tret de salves anunciant la festa, a les 13 hores. A les 17:30 hores les clavariesses es reuniran al carrer la Noria, n. 18, per a realitzar l’Ofrena a la Mare de Déu a les 18 hores. En acabar l’acte, es repartiran orxata i fartons als assistents. A les 23:30 hores hi haurà cant d’Albaes, amb dolços i mistela per amenitzar l’encontre.

El diumenge, 12 de maig, el dia començarà a les 8 amb la descoberta i el res del Rosari pels carrers d’Alfara. En arribar a l’Esglesia se celebrarà la missa, cantada per la coral Sant Joan de Ribera. Quan finalitze, es procedirà a la rifa d’una imatge i un quadre de la Mare de Déu dels Desamparats, entre els assistents.

A les 20 hores serà l’Arreplegà de les Clavariesses, i a les 20:30 hores tindrà lloc la Solemne Processí, amb la participació de dolçaines i tabalets i l’Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca. En acabar la processó es dispararà un final de festa, a càrrec de la Pirotècnia Turís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X