Go to Top

S’obri el termini de sol·licitud d’ajudes al lloguer de l’habitatge per a l’any 2017

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha obert termini per a sol·licitar ajudes al lloguer de l’habitatge per 2017. El termini per a la petició d’aquesta subvenció és des del 4 de maig fins al proper 5 de juny de 2017.

Aquest any, com a novetat, les ajudes poden arribar fins al 40% de la renda del lloguer i un 50% per a situacions d’especial vulnerabilitat econòmica.

Aquests ajudes  poden sol·licitar-les totes aquelles persones titulars d’un contracte d’arrendament, per a l’habitatge que siga el seu domicili habitual i permanent i que compleixquen els següents requisits:

• El preu del lloguer ha de ser inferior als límits fixats per a cada municipi.

 • Els Ingressos de la Unitat de Convivència (IUC), és a dir la suma d’ingressos de tots les persones que tinguen el seu domicili en aquest habitatge, no han de superar uns límits prefixats, d’ara endavant Límit d’Ingressos de la Unitat de Convivència (LIUC ). A la pàgina web del portal www.gva.es es podrà consultar el simulador per obtenir aquesta informació.

La documentació a aportar serà la següent:

– Document nacional d’identitat de la persona sol·licitant i altres membres de la unitat de convivència majors de 16 anys, i en cas de persones estrangeres, NIE i permís de treball i residència en vigor, d’acord amb el que estableix la legislació estatal.

– Acreditació d’empadronament únic per habitatge que incloga a totes les persones

– Contracte d’arrendament de l’habitatge, amb menció expressa de la seua referència cadastral, de durada mínima d’un any i domiciliació bancària del pagament del lloguer, formalitzat en els termes de la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d’Arrendaments Urbans, signat en totes les seues pàgines.

– Rebut bancari de l’últim pagament del lloguer efectuat.

– Declaració responsable i autorització subscrita per cada un dels membres de la unitat de convivència major de 16 anys, disponible en impresos associats.

S’adjunta una guia informativa i un manual per a la seua tramitació. Per a més informació anar al departament de Serveis Socials.

, ,
X
X