Go to Top

Alfara del Patriarca seleccionada per formar part del projecte “Les Europes Menudes”

Alfara del Patriarca ha estat seleccionada per participar en el projecte “Les Europes Menudes 2017”. És un programa de teatre, cultura i turisme rural, pioner a Europa, que pretén establir ponts de diàleg entre les realitats locals valencianes i les ciutats europees, representades per estudiants del programa educatiu Erasmus.

El proper 23 de juny, representaran a Alfara del Patriarca l’espectacle “La fira invisible”. Una obra de teatre que parla de la realitat europea actual sobre les migracions. Populisme, extremisme, l’increment del gihadisme i la situació desconcertant que viu el ciutadà europeu es fa present durant tota la funció.

L’espectacle està dirigit per Anna Marí que escriu part dels textos, juntament amb Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo. El muntatge està protagonitzat per: Natalia Adamczyk (Polònia), Marc Company (València), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Rammingen (Àustria), Maria Rubio (València), Ismael Sempere (Alacant), Judith Sanz (Soria), Glòria Vindel (València) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).

A més del teatre, s’organitzaran diferents activitats durant aquest mateix dia on es potenciarà la trobada intercultural amb diferents col·lectius locals i es potenciaran els valors turístics i culturals del municipi.

Josep Marí, regidor de cultura d’Alfara del Patriarca, que va assistir a la presentació del projecte, ha destacat “la qualitat teatral del programa” que “aposta per la integració i el coneixement entre diferents pobles europeus i les seues cultures”.

“Les Europes Menudes” està organitzat per “Escena Erasmus” amb el suport de la Universitat de València i l’àrea de Cultura de la Diputació.

pequeñas europas

, , , ,
X