Go to Top

Alfara del Patriarca digitalitza les instal·lacions de l’Escola Permanent d’Adults

La regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha invertit en la digitalització de les instal·lacions de l’Escola Permanent d’Adults de la població (EPA). Les dues aules d’aquest servei situat a l’antic Teatret s’han millorat amb nous equipaments informàtics.

En l’aula principal s’ha instal·lat una pissarra digital i un nou projector, mentre que per a la segona sala s’ha adquirit un nou equip de so i un projector. Al llarg de 2022 també es van renovar els equips informàtics. A més, també s’ha invertit en el mobiliari de les instal·lacions, amb noves taules i cadires.

Per altra banda, l’equip docent ha creat un perfil a Instagram per a facilitar el repàs de forma lúdica als alumnes, i a tot aquell que ho desitge, ja que el perfil és obert. En aquesta pàgina es publiquen històries amb xicotets exercicis de valencià i anglés. En @epalfara, també es facilita l’accés a textos d’interés per a continuar aprenent i estar al dia de temes d’actualitat.

L’Escola Permanent d’Adults d’Alfara del Patriarca ofereix classes de Graduat d’Educació Secundària, valencià, espanyol per a estrangers i anglés. Aquest any hi ha més de seixanta persones inscrites. És un espai cultural de trobada per a la formació permanent amb el fi de dotar a les persones de les mateixes oportunitats en una societat en constant canvi i evolució, incrementant la seua formació bàsica o adquirint coneixements que els possibiliten una millor inserció laboral i desenvolupament personal.

“Volem que l’Escola Permanent d’Adult continue creixent adaptant-se a les necessitats de la societat actual”, explica Jaume Martínez, regidor d’Educació i Cultura, qui aposta pel foment de l’educació continua en totes les etapes de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X