Go to Top

Mig centenar d’escolars competeixen en el Torneig d’Escacs d’Alfara del Patriarca de final de temporada

Alfara del Patriarca ha celebrat el seu tradicional Torneig d’Escacs de final de la temporada de l’escola d’escacs municipals. L’acte, organitzat pel Servei Municipal d’Esports i amb la direcció tècnica del CD Basilio de València, va tindre lloc el dissabte 20 de maig en el Centre Cívic.

Aquest campionat escolar ha atret xiquets i xiquetes d’altres municipis, a més de l’alumnat que desenvolupa aquesta activitat tant en el col·legi com en l’Espai Jove.

Per a la competició, es va dividir als participants en 2 categories, Sub-10 i Sub-14 on cadascuna d’elles va disputar 5 rondes a sistema suís. Aquest tipus de sistema, ideal per als escolars, fa que la competició no siga eliminatòria i que tots gaudisquen de les 5 rondes del torneig, equiparant segons van passant les rondes, les forces dels escolars. A més, a causa de l’amplitud del local de joc, es va permetre entrar a les famílies en aquest, les quals van gaudir de les partides tenint una actitud irreprotxable davant els xicotets jugadors.

Al final de la trobada, Toni Almela, tècnic d’Esports, es va dirigir als presents agraint l’assistència i obrint les portes del municipi de cara a l’any que ve per a aquesta mena d’esdeveniments. Tots els participants es van emportar el diploma nominatiu de l’edició. El torneig va estar dirigit pels àrbitres valencians, Vicente Piedrabuena, Adrián Ortega i Román Beltrán.

Les classificacions van quedar com segueix a continuació:

Categoria Sub-10

1r – Carles Albert Orti – CA Moncada

2n – Ízan Navarro Rubio – C.A. Alaquàs

3r – Ferran Gómez López – C.A. Quart

Adrián Herrero Carsí – Millor jugador local

Categoria Sub-14

1r – Pablo Roufan Estudillo Grau – CA Quart

2n – Ivan Kharytonchuck – C.A. Edapa

3r – David Labres Peris – C.A. La Creu

Mario Garcia Grafia – Millor jugador local

X