Go to Top

Benvinguda de l’Alcaldessa

Estimats ciutadans i ciutadanes,

Em complau saludar-vos des d’aquesta finestra oberta de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, la qual ens obri un món de possibilitats per a estar en contacte amb els veïns i veïnes.

Una eina útil i senzilla per a poder estar informat de tot el que esdevé en el nostre municipi facilitant l’intercanvi d’informació, idees i projectes, treballant per millorar la transparència i aconseguir així un govern obert on totes les persones puguen participar, al mateix temps que realitzar qualsevol tràmit a través de la seua seu electrònica, molt necessària en els temps que estem vivint.

El nostre compromís és fer d’Alfara del Patriarca una població dinàmica, oberta i accessible, promocionant l’associacionisme, el benestar de les persones i la igualtat.

Podeu trobar els telèfons i correus electrònics de tota la corporació municipal per a poder tindre l’intercanvi i comunicació que necessiteu.

Això no substitueix el tracte personal, el tu a tu, que necessitem les persones. Em teniu, ens teniu, a la vostra disposició perquè ens traslladeu les vostres inquietuds, necessitats i suggeriments. Entre totes i tots farem d’Alfara el municipi que desitgem, treballant dia a dia fins a aconseguir els objectius.

Benvinguts!

Marisa Almodóvar Torres. Alcaldessa d’Alfara del Patriarca

X