Go to Top

App per a conéixer les places d’aparcament lliures en el pàrquing de Sant Vicent d’Alfara del Patriarca

L’app ‘Smart Parking Alfara Patriarca’ ja està activa per als dispositius Android i IOS. A través d’aquesta aplicació es pot conéixer en temps real el nombre de places disponibles en l’aparcament dissuasiu situat al carrer Sant Vicent d’Alfara del Patriarca. A més, també estan actius dos panells digitals informatius, un al carrer Vicente Lassala i un altre al carrer Cavallers, a través dels quals s’informa dels espais lliures en aquest pàrquing.

Aquesta actuació correspon al projecte Smart City 2022, subvencionat per la Diputació de València, a través de la seua plataforma tecnològica Connecta València. Al novembre es van instal·lar una xarxa de sensors que permeten el comptatge de cotxes aparcats i l’ocupació de les places per a persones de mobilitat reduïda en aquest nou aparcament del municipi, amb prop de 100 places per a diferents vehicles. Ara aquestes dades són més accessibles gràcies a l’aplicació i els panells informatius.

L’objectiu és facilitar als conductors la identificació de zones d’aparcament alternatives i la ràpida localització de places d’estacionament lliures, evitant la circulació de vehicles pel nucli urbà a la recerca de places lliures per a estacionar, i amb això reduir els problemes de trànsit que genera la seua lenta circulació o el seu estacionament indegut (voreres, doble fila…), així com la generació de gasos contaminants procedents de la combustió dels carburants.

Enllaç a l’app per a Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartfenix.smartparking.alfara.patriarca

Enllaç a l’app per a IOS:
https://apps.apple.com/ar/app/smart-parking-alfara-patriarca/id6448752600

X