Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara ampliarà la pista multiesportiva per a millorar els serveis del poliesportiu muncipal

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ampliarà la pista multiesportiva del poliesportiu municipal “El Paretó”, gràcies a una subvenció de 199.608 € de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a obres de millora, modernització, adaptació, adequació i reforç d’instal·lacions esportives en consistoris.

En concret, es projecta l’ampliació de la pista actual perquè permeta el marcatge de dues pistes oficials de bàsquet transversals, i una pista d’handbol-futbol sala longitudinal, així com la pavimentació de l’entorn per a facilitar la seua neteja i manteniment i l’accessibilitat del públic a les graderies. D’aquesta manera, hi haurà més espai per a diferents pràctiques esportives i diferents clubs del municipi, donat el creixement de diferents modalitats com el patinatge o el bàsquet en la localitat, entre altres. La duració prevista de les obres serà de dos mesos des de la seua adjudicació.

“Aquesta és una gran notícia per la qual portem treballant molt de temps per a millorar els serveis del poliesportiu municipal”, explica Jaume Martínez, alcalde d’Alfara del Patriarca. Després d’aquesta ampliació, “la voluntat de l’Ajuntament és construir una gran coberta per a aquesta pista, de manera que les inclemències meteorològiques tinguen una menor repercussió en la pràctica esportiva”, apunta Martínez qui indica que estudien diverses subvencions per a poder dur a terme aquesta actuació.

La renovació de la pista poliesportiva, amb molts anys d’antiguitat i deterioració, era una mesura necessària per a ampliar i millorar els serveis prestats a través del poliesportiu municipal, ja que, entre altres qüestions, l’actual espai presenta una textura superficial excessivament rugosa que dificulta la pràctica esportiva.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X