Go to Top

El forn-pastisseria ANPA entrega el premi de la campanya de comerç local “a Alfara de tot i a prop” de juny

En el sorteig de juny de la campanya de foment del comerç local “a Alfara de tot i a prop” ha eixit com a guanyador Enric M. Cuñat. L’afortunat d’aquesta edició va omplir la seua papereta al forn pastisseria ANPA. Aquest és el segon guardó de l’any que entrega aquest establiment dins del programa que fomenta les compres en els comerços de la població.

Aquest ha sigut el penúltim sorteig de la campanya, encara queda una oportunitat més de ser una de les persones afortunades. L’àrea de Desenvolupament Local invita el veïnat a fer les compres de juliol a la població per optar al premi i incentivar el teixit comercial de la localitat.

Els interessats en participar i guanyar 150 € per gastar als establiments d’Alfara del Patriarca adherits al programa, sols han de reomplir les paperetes que els comerços de la localitat entreguen a la seua clientela per compres superior a 10 euros, i després depositar la participació en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’uneixen tots els cupons i s’extrau una papereta guanyadora.

X