Go to Top

Trini Alós guanya el premi de la campanya del comerç local “a Alfara de tot i a prop” de febrer

Trini Alós ha sigut la guanyadora del mes de febrer de la campanya de foment del comerç local “A Alfara de tot i a prop”. L’afortunada d’aquesta última edició va omplir la seua participació en “Mares: Droguería, perfumería, paquetería y pinturas”.

Per participar en aquesta campanya cal reomplir les paperetes que els comerços d’Alfara entreguen a la seua clientela per compres superior a 10 euros, i després depositar la participació en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’uneixen tots els cupons i s’extrau una papereta guanyadora, el titular d’aquesta obté 150 € per gastar als establiments de la població adherits a la campanya. Aquesta iniciativa s’inicià en octubre i finalitzarà en juliol de 2023.

“Amb aquesta proposta el consistori vol donar visibilitat i recolzar la xarxa comercial d’Alfara del Patriarca”, explica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca. Aquest ha sigut el quint mes de la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X