Go to Top

Primera reunió sobre el Consell Veïnal ……………… ……………… ………..

El Centre Cívic d’ Alfara del Patriarca va acollir el passat dijous una reunió informativa amb les persones interessades a formar part del primer Consell Veïnal del poble. Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament que pretén configurar un espai de participació ciutadana estable on el veïnat aborde qüestions pel benestar general del poble.

Seguint totes les mesures sanitàries i amb inscripció prèvia, vora una quinzena de veïns i veïnes van assistir a l’encontre. En primer lloc donà la benvinguda Marisa Almodóvar, regidora de Benestar, Festes i Participació, que va presentar l’equip dinamitzador del Consell format per les sociòlogues Isa Gadea i Neus Berenguer. Les dinamitzadores van explicar en què consistirà l’edició d’enguany (propòsit, metodologia i calendari) i van respondre les preguntes del públic sobre competències i logística, tot animant a gaudir de l’experiència de sentir-se part dels processos de millora i transformació d’Alfara.
Pròximament es publicarà una acta constitutiva del Consell al web de la corporació i se citarà als i les membres definitives a una sessió formativa sobre participació ciutadana i gestió municipal. Després de nadal es mamprendrà l’activitat amb els tallers trimestrals de diagnòstic i propostes.

      

X