Go to Top

Maria Torres i Carmen Martínez, guanyadores de la campanya del comerç “de tot i a prop” de Nadal

Maria Torres i Carmen Martínez han sigut les guanyadores de la campanya de comerç local “de tot i a prop” del mes de desembre. Per a fomentar les compres de Nadal als establiments de la població, la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha ampliat en Nadal aquesta iniciativa amb dos premis de 150 euros per a ser gastats a les tendes de la localitat.

En el tercer mes d’aquesta campanya s’han registrat 2.100 participacions, el que suposa 500 paperetes més que en novembre i una despesa de 21.000 euros en els comerços del poble. Aquesta setmana s’ha fet entrega dels vals a les guanyadores. Maria Torres va omplir la seua participació en la farmàcia Remedios Valls. I Carmen Martínez en la cafeteria i pastisseria ANPA. Ambdós s’han mostrat molt contentes.

“Estem satisfets de l’alta participació en aquesta campanya, cada mes s’augmenta el nombre de participants i, per tant, les compres en la població”, explica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local.

El procediment d’aquesta campanya és el següent: a les persones que fan compres superiors a 10 € en els comerços d’Alfara se’ls entrega una papereta que han de depositar en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’uneixen tots els cupons i s’extrau una papereta guanyadora, el titular d’aquesta obté 150 € per gastar als establiments de la població adherits a la campanya. Aquesta iniciativa s’inicià en octubre i finalitzarà en juliol de 2023. Amb aquesta proposta el consistori vol donar visibilitat i recolzar la xarxa comercial d’Alfara del Patriarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X