Go to Top

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca obri un nou espai de joc ambientat en els contes enfront de la biblioteca

La nova zona de jocs al parc de Don Emilio Ramón Llin d’Alfara del Patriarca ja està oberta al públic. Aquest espai disposa d’un castell amb tobogan i una taula de fusta amb elements manipulatius. A terra, també hi ha un tres en ratlla, un llibre i uns cercles de colors que recorden un tauler del Twister. Tot amb els llibres i contes com a eix vertebrador.

“Tots aquests elements ens traslladen al món dels contes, recordant la màgia i aventures que trobem en els llibres”, explica Jaume Martínez, regidor d’Educació. Al castell es pot llegir el tradicional començament de les narracions infantils: ‘Erase una vez’. “Aquests nous jocs volen fomentar la lectura i rendir homenatge a la biblioteca municipal, que se situa a pocs metres del parc”, afirma Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població.

Aquest parc ha sigut subvencionat amb fons de la Mancomunitat del Carraixet. Tècnics municipals també estan pintant tots els elements d’aquest parc ubicat enfront de l’Espai Jove, biblioteca municipal i centre mèdic.

Per altra banda, també avancen les obres al parc de la plaça Rei Jaume I, amb els elements de joc ja instal·lats, mentre es realitza la cimentació per a crear noves zones d’ombratge.

X