Go to Top

Jaume Martínez ha sigut investit alcalde d’Alfara del Patriarca

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat hui, 17 de juny, a les 12 del migdia, el ple de constitució de la corporació municipal i elecció de l’alcalde per a la legislatura 2023-2027. En la sessió ha sigut investit, Jaume Martínez, del PSPV-PSOE, com a alcalde de la població, en ser el cap de la llista més votada en les últimes eleccions i ser votat pels regidors del PSPV-PSOE.

Martínez s’ha mostrat molt emocionat i ha invitat a la resta de partits a arribar a acords i punts de consens. “El mandat sorgit de les eleccions és clar: arribar a consensos en temes importants per al poble. Que siga aquest l’imperatiu que ens guie per a tindre sempre una Alfara millor.”, ha indicat Martínez”Hi ha actuacions i inversions que no es poden demorar més i que hem de ser responsables i reclamar el que ens toca en l’administració que toque i que arriben les actuacions planificades en el CEIP Doctora Anna Lluch, els habitatges de lloguer assequible o el Centre de Dia. I també, continuar treballant amb altres projectes encetats en la passada legislatura com el pla d’actuacions municipals, plans de millor de l’accessibilitat o d’habitatge que ens permetrà continuar millorant la qualitat de vida de les persones d’Alfara”, ha destacat el nou alcalde.

També han pres possessió del seu càrrec Inmaculada Beltrán, Sonia Rodado i Julio Berga, com a regidors del PSPV-PSOE. Pura Sánchez, Adela Caballero, Marcos Baeza, María Marco, han sigut nomenats regidors del Partit Popular. I de Compromís-Acord per guanyar, Jesús Guanter, Laura Alandes, Joan Guanter, també han sigut nomenats regidores del consistori d’Alfara del Patriarca.

En les eleccions celebrades el 28 de maig, la llista més votada va ser la del PSPV-PSOE, amb 659 vots, i compta amb 4 regidors. El Partit Popular va obtindre 647 vots, i té 4 regidors. Mentre que Compromís-Acord per Guanyar va rebre 428 vots, d’aquesta forma disposa de 3 regidors en aquesta legislatura.

En la votació d’elecció d’alcalde, Compromís s’ha abstingut (3 vots), PP ha votat a Pura Sánchez (4 vots) i PSPV-PSPOE ha votat a Jaume Martínez (4 vots), qui, en ser la llista més votada en les últimes eleccions, ha pres possessió de l’alcaldia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X