Go to Top

Alfara del Patriarca programa una setmana “amb mirada feminista”

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha preparat una variada programació d’actes i esdeveniments per a commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona, al llarg de més d’una setmana. Un calendari que posa èmfasi a oferir activitats que eduquen en clau d’igualtat i que estiguen pensades per a tots els públics.

Així, els actes començaran el divendres, 1 de març, amb la realització d’un taller d’igualtat per part del grup de Memòria. La cita tindrà lloc al Teatret, a les 10 del matí.

Dilluns que ve, 4 de març, s’inaugurarà una exposició de cartells de l’artista Ferran Capilla, que estarà oberta al públic durant tota la setmana al Castell de la Senyoria. Eixa mateixa vesprada, a les 18 hores, el Teatret acollirà l’espectacle familiar “Clownferencia: A més igualtat, més felicitat”.

El dimarts, dia 5, s’oferirà el teatre de marionetes “Xiquetes llunyanes”. Serà als jardins després de l’Ajuntament, a les 5 de la vesprada.

El dijous tindrà lloc una doble cita. A les 10.30 hores, el Centre Jove serà la seu del taller “Dona i sostenibilitat”, dirigit a les dones del poble. A la vesprada, a les 19 hores, la Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca oferirà un concert al Teatret.

El dia 8 de març es convida a participar en la marxa pel Dia de la Dona a València, que arrancarà a les set de la vesprada. Finalment, el dissabte dia 9 el poble d’Alfara del Patriarca participarà en la VIII Trobada Comarcal d’Associacions de Dones, que enguany tindrà lloc a Almàssera a les 10.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X